Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia

100% Swarovski Kristály Garancia

A márkaüzletben kapható Swarovski termékekhez képest akár 70 % olcsóbban juthatsz hozzá nálunk eredeti Swarovski kristályos termékekhez. Hogyan lehetséges ez?

A válasz egyszerű. A Swarovski márkaüzetekben csak a Swarovski anyacég által megtervezett ékszereket forgalmazzák. Nálunk szintén a Swarovski anyacég által gyártott kristályokkal találkozol, de ezeket a kristályokat kézműves  magyar műhelyek építik látványos és utánozhatatlan ékszerré. Tehát minden egyes Swarovski kristályunk eredeti és valódi, hiszen csak olyan műhelyekkel tartunk kapcsolatot, akik hivatalosan is szerződött partnerei az anyacégnek. 

30 Napos Elégedettségi Garancia

A legfontosabb számunkra, hogy elégedett legyél. Ez azt jelenti, hogy a kézhezvétel után 30 napon belül mégis meggondolod magad, vagyis úgy döntesz, hogy a termékre mégsincs szükséged, nem tetszik neked,  visszaléphetsz a vásárlástól. Nem kell megindokolnod, így nem kell kockáztatnod, mert nem veszíthetsz semmit! 

Keress meg kérlek telefonon keresztül, és elküldök Neked e-mailben egy egyszerű elállási nyilatkozatot. 30 napon belül juttasd vissza az ékszert, mi pedig visszatérítjük napon belül a termék vételárát, szállítási költséggel együtt. A visszaküldéshez való jog nem vonatkozik olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Vevő utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

A jó hír, hogy így nem kell kockáztatnod, mert nem veszíthetsz semmit!

Ezen a telefonszámon keresztül tudsz elérni: Czár Georgina 06203945550  (már több, mint 16 éve ugyanez a számom)

Bízom benne, hogy sok Swarovski kristályos csodával leszel nálunk gazdagabb! Üdvözlettel: Gina