Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyors útmutató, hogy eltaláld a fülbevaló méretet!

Gyors útmutató, hogy eltaláld a fülbevaló méretet!

 

Ebben adok most kézzel fogható és hasznos tanácsokat.

 

Idegtépő, amikor a tükör előtt állsz, jobb kezedben az egyik, bal kezedben a másik fülbevalód, és azon gondolkodsz, vajon melyik lenne az igazi? Melyik lenne a jó méret?

Osszuk fel hát három csoportra a fülbevalókat. Fontos tudnod, hogy a méreteknél mindig a kristály nagyságát fogom megadni, tehát ha kapcsos fülbevalóról van szó, akkor természetesen a kapocs méretével nagyobb lesz maga a teljes fülbevaló.

 

1. csoport: A kicsik.

A helyes kis fülbevalók 8 mm és attól lefelé, tehát 7 mm, 6mm, 5 mm, 4 mm … Ők azok, amik biztos, hogy nem lesznek nagyok a számodra, a mindennapokban is számíthatsz rájuk. Ebben a parányi kategóriában a legkedveltebb két méret a 8 mm-es és a 6 mm-es. Legyen szó akár bedugós, vagy akár kapcsos fülbevalóról. A nyolcast bátran hívhatjuk jolly jokernek is, hiszen a legtöbben szinte biztosan őt választják, nem túl pici, de nem is nagy! Ez a méret egyébként egyensúlyoz a kicsi és a közepes csoport között.

 

Ha olyan vagy, aki nem szereti a feltűnőt, de mégis egy finom, kis fülbevalót keresel, akkor itt megállhatsz, megtaláltad, amit kerestél!

 


 

 

2. csoport: A közepesek.

A fülbevalóknál itt a kristály méretek fentről lefelé: 14 mm, 12 mm, 10 mm, és halkan még, szinte suttogva jelzem, hogy a 8 mm-es fülbevalók itt is megjelenhetnek. Ez a kategória tartalmazza azokat a fülbevalókat, amiket olyanoknak ajánlok, akik már bátrabbak, merészebbek.

 

Szereted a formákat? Szereted a látványosságot? Szereted, ha megdicsérnek? Akkor jó helyen jársz. Válassz közülük és nem csalódsz bennük! Biztosan segítségedre lesznek abban, hogy mások észrevegyenek.

 


 

3. csoport: A nagyok.

Ők igazi csúcsragadozóknak készültek, ha ezt a kategóriát választod, nem vitás hogy szeretsz a teljes figyelem központjában lenni, vagy hosszú a hajad, hiszen ezek a fülbevalók még a hosszú fürtök ellenére sem maradnak észrevétlenül. Kifejezetten látványosak és elragadóak.

 

Nincs kérdés. Minden szem Rád szegeződik. Méret szerint 16 mm, 18 mm, 20 mm … Amennyiben őket tartod az ékszereid között, Neked mindig ragyog a Nap!

 

 

 

Természetesen még száz oldalról nézhetjük a fülbevalókat, de ha ezeket a tanácsokat megfogadod, már fontos információ birtokában vagy, és bátran segíthetsz másoknak is!

 

TIPP: a czarekszer.hu webshopban, amikor egy adott fülbevalóra rákattintasz, akkor az adatlapján megtalálod a pontos méretét. Alkalmazd sikerrel a tanultakat!

 

Ezüst fülbevalókat itt találsz.

Kristály fülbevalókat itt találsz.

Kislány fülbevalókat itt találsz.

 

Érdekes lehet még, nézd meg:

7 érzelmi szín, melyik jellemző Rád?

 

 

czarekszer.hu | minden jog fenntartva